Pattaya Music Festival 2024 börjar på fredag

FOTO: Sophon Kabel-TV

Pattaya —

Den mycket efterlängtade Pattaya Music Festival 2024 kommer att börja fredagen den 8 mars och lördagen på Central Pattaya Beach och North Pattaya Beach.

Huvudscenen kommer att ställas upp på Central Pattaya Beach, med stora namn som Klear, Polycat och Lomosonic den 8 mars.

Å andra sidan kommer en annan scen att sättas upp på North Pattaya Beach nära Soi 6, med framstående rapartister som F. Hero, Twopee Southside, Saran x Dieout och Mirrr.

Den första veckan av festivalen sträcker sig fram till lördag och erbjuder ett brett utbud av musikgenrer, från pop och rock till hiphop och elektroniskt, vilket låter den festliga atmosfären ta över.

För att säkerställa en säker och njutbar upplevelse för alla, uppmanar staden deltagarna att vara medvetna om den tillfälliga vägavstängningen på Beach Road från Dolphin Roundabout till Central Pattaya Intersection från 4:00 till 1:00.

Gratis transferservice kommer att finnas tillgänglig för att hjälpa deltagarna att navigera runt festivalområdet. Inträdet är gratis!

Hela lineupen för den första veckan finns nedan.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.