Pattaya taxichaufför som påstås vara påverkad orsakar bilolycka

Pattaya —

En kvinnlig taxichaufför i Pattaya ska ha erkänt att hon var berusad efter att hon kört in sin taxi i två bilar på Khao Talo Road tidigt torsdagsmorgonen den 7 mars.

Poliser från Nongprues polisstation reagerade på olyckan klockan 03:30 idag vid infarten till Soi 10, Nongprues underdistrikt, Banglamung-distriktet, Chonburi-provinsen.

Vid ankomsten till platsen hittade polisen en gul-blå taxi från Pattaya Taxi Cooperative med en Chonburi-skylt. En thailändsk kvinna, Ms. Siriwan (släktnamn undanhållet), 42, identifierades som föraren och var påverkad av alkohol, enligt polisen. Taxibilen hade kolliderat med två parkerade fordon, bland annat en Isuzu D-Max pickup och en Toyota pickup parkerade vid sidan av vägen. Bilarna fick mindre skador.

Mr. Chayathorn Srilert, ägaren till den skadade Isuzu D-Max, rapporterade att han satt med vänner utanför en bar när han hörde en hög krasch. Han såg hur taxin krockade med hans fordon innan han träffade en annan parkerad pickup och slutligen tappade kontrollen och kraschade in i baren.

Enligt polisen i Nongprue erkände Siriwan att hon var berusad och körde taxi med sin partner och av misstag träffade de parkerade bilarna under ett verbalt argument med honom. Hon uppgav att kollisionen fick henne att tappa kontrollen, vilket ledde till den sista kraschen i stången.

Polisen tog därefter med Ms. Siriwan för ett alkoholtest. Rättsliga förfaranden mot henne förväntas följa utifrån utredningens resultat och resultatet av alkoholtestet.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2024!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.