Polisen slog misstänkt narkotikaring i Chonburi

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Chonburi —

En polisrazzia utförd av poliser från Ban Buengs polisstation vid en bostad i Ban Bueng-området resulterade i arrestering av tre thailändska män och beslag av droger och skjutvapen.

På grundval av ett tips genomsökte myndigheterna bostaden för en misstänkt som endast identifierades som Mr. Kwan, en 42-årig thailändsk man, den 5 mars 2024. Under sökningen upptäckte poliser en .380-kaliber handeldvapen med ammunition, två luft gevär, 1,164 0.48 metamfetaminpiller, XNUMX gram kristallin metamfetamin och en långpipig luftpistol.

Tre män greps på platsen, inklusive Mr. Kwan, Mr. Prakit (45 år) och Mr. Prateep (56 år gammal).

I förhör har alla tre personerna erkänt att de innehaft narkotikan och skjutvapen. De hävdade att de köpte vapenkomponenterna online för personligt bruk. De tre åtalas för narkotikabrott och olagligt innehav av skjutvapen.

Myndigheterna undersöker för närvarande de beslagtagna föremålens ursprung.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya
FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya
Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.