Chanthaburi Noodle Shop-ägare återbetalar 300,000 XNUMX baht i överbetalning till kinesiska kunder

Chanthaburi—

Klockan 6:00, den 5 mars 2024, intervjuade lokala medier i Chanthaburi en nudelbutiksägare efter att ha lämnat tillbaka 300,000 XNUMX baht i överbetalning till kinesiska kunder i Mueang, Chanthaburi.

Mr. Samart Wongnapa, en 49-årig nudelbutiksägare, avslöjade för lokala medier att klockan 12:00 samma dag fanns det en grupp av fyra kinesiska ädelstenshandlare som beställde nudelrätter i butiken med en mängd 210 baht för sju rätter.

Efter att ha kontrollerat räkningarna överförde de kinesiska kunderna av misstag 333,210 XNUMX via en mobilbankplattform. Samart, nudelbutikens ägare, insåg det och skyndade sig sedan för att ringa de kinesiska kunderna för att lämna tillbaka pengarna.

De kinesiska kunderna var imponerade av hans agerande och erbjöd 1,000 XNUMX baht som belöning, sa Smart. Men han vägrade pengarna då han förstod att de gjorde ett misstag.
Som en man som gör affärer, om någon kund betalade för mycket räkningarna, skulle butiken omgående returnera pengarna till alla, sa Samart.

Dessutom, under covid-19, lagade butiken frivilligt mat åt medicinska team och andra officerare som arbetade hårt under pandemin som ett stöd för mänskligheten, sa Samart.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Blädderblock, Ämnen, eller tumblr

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.