Rolling Loud Thailand, världens största hiphopfestival, återvänder till Pattaya i november!

Pattaya, Thailand-

Rolling Loud's 2024 World Tour tar med världens största hiphopfestival till tre olika kontinenter under hela året!

Rolling Loud meddelar sin återkomst till Asien med Rolling Loud Thailand 2024. Efter en framgångsrik första upplaga i april 2023, den kommande Rolling Loud Thailand 2024 lovar att ta med de hetaste namnen inom amerikansk och asiatisk hiphop till scenen, och erbjuda fansen möjligheten att se alla sina favoriter på ett ställe.

Händer ännu en gång kl Legenden Siam, det toppmoderna föreställningsutrymmet i Pattaya, Thailand, Rolling Loud Thailand återvänder från 22–24 november 2024.

Den kommande festivalen följer upp den fantastiska framgången Rolling Loud Thailand 2023. Det första Rolling Loud-evenemanget någonsin i Asien, Thailand 2023, tog med sig huvudrollerna Travis Scott, Cardi B och Chris Brown, plus dussintals andra kända namn, inklusive amerikanska stjärnor som Lil Uzi Vert och Offset, Storbritanniens Central Cee, och stjärnor från hela Asien, inklusive Teriyaki Boyz, Jay Park och många fler.

Matt Zingler och Tariq Cherif, Rolling Loud medgrundare och co-VDs, säg, "Vi är otroligt glada över att fortsätta vårt globala firande av 10 Years of Rolling Loud med ytterligare en upplaga av Rolling Loud Thailand", säger vi. ” Förra året hjälpte våra lokala partners oss att göra en otrolig show, och i år ser vi fram emot att skapa en större och bättre upplevelse i Pattaya. Att se fans njuta av framträdanden av hiphopartister från hela världen var inspirerande, och vi kan inte vänta med att återskapa den känslan igen.”

Kawin Chalermroj, tillförordnad VD, More Return Plc, säger, ”Företaget kommer att fortsätta att se till att festivalen blir en dundersuccé. More Return har ett nära samarbete med festivalägaren för att göra årets upplaga större, bättre och ännu roligare.”

Sirawat Thepcharoen, VD för More Money Entertainment Co Ltd, sa, "Musikfans behöver inte längre resa utomlands eftersom Rolling Loud Thailand 2024 kommer att organiseras enligt samma standard som i USA och Europa. Listan på mer än 60 artister, tillsammans med det fantastiska ljuset och ljudet och produktionen, garanterar att festivalbesökare inte kommer att bli besvikna.”

Rolling Loud Thailand 2024 fortsätter ett hektiskt år för festivalmärket, efter festivaler i USA och Europa. Nästa stopp på turnén är Rolling Loud California 2024, som återvänder till Hollywood Park i Los Angeles med headliners ¥$, Nicki Minaj, Post Malone och Future x Metro Boomin från 15-17 mars. I sommar är Rolling Loud värd för Rolling Loud Europe nära Wien, Österrike, med en lineup av internationella heavy-hitters som kommer att tillkännages snart.

Håll ögonen öppna för många fler meddelanden om Rolling Loud Thailand och andra kommande evenemang, och se till att följa Rolling Loud Thailand på Instagram för aktuella uppdateringar.

Hitta mer information på RollingLoud.com och mer information om Rolling Loud Thailand HÄR

Se klipp och fullständiga framträdanden på Rolling Loud's Youtube

Köp Rolling Loud Merch: shoprollingloud.com

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/