Polis griper Pattaya, misstänkt för parfymstöld

Pattaya —

Polisen i Banglamung grep på torsdagen en thailändsk man som de misstänkte ha stulit parfym från en karaokearbetare i februari.

Gripandet genomfördes den 7 mars 2024, och polisen identifierade Mr Jakkrapan (efternamn undanhållet), 33, som misstänkt. Gripandet inträffade i Jakkrapans bostad i Nongprue-distriktet, Banglamung-distriktet, Chonburi-provinsen.

Gripandet härrör från en stöldincident som ägde rum den 29 februari i South Naklua-området. CCTV-filmer fångade Mr Jakkrapan, som var klädd i en svart skjorta, röd keps och vita jeans, körde på en svart Honda Wave-motorcykel, när han närmade sig en karaokebutik runt 3:57.

Två minuter senare ska Jakkrapan ha märkt ett paket med parfym utanför butiken. Han sågs sedan ta paketet och fly från platsen på sin motorcykel.

Offret, en karaokebutiksarbetare, gjorde därefter en polisanmälan efter händelsen. Hon sa att parfymen var värd 1,000 XNUMX baht.

Herr Jakkrapan erkände först att han stulit paketet. Han ledde sedan polisen för att återfå det stulna föremålet, inklusive parfymen och kläderna han bar under händelsen.

Han hävdade att han begick stölden för att han var arbetslös. Han tillade att han lämnade paketet hemma hos sig istället för att sälja det efter att ha upptäckt att det bara innehöll parfym.

Jakkrapan är för närvarande arresterad och kommer att ställas inför ytterligare rättsliga förfaranden.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.