Utländska turister njuter av solen trots brännande temperaturer i Pattaya

FOTO: 77kaoded

Pattaya —

Utländska turister fortsatte att sola sig i solen och njuta av stränderna i Pattaya trots chockerande höga temperaturer den 6 mars 2024.

Trots den extrema hettan, som avsevärt påverkade thailändska invånares dagliga liv, solade många internationella besökare fortfarande på stränderna i Pattaya-området, enligt thailändska lokala medier.

Turister observerades koppla av på Pattayas stränder och ägnade sig åt vattenaktiviteter som vanligt. Vissa människor valde att koppla av under parasoller och njuta av skaldjur i skuggan. Detta, enligt lokala medier, befäste att Pattayas pittoreska kustlinje, som sträcker sig över 3 kilometer, fortsätter att vara en magnet för internationella turister, trots det stekande vädret.

Enligt den thailändska meteorologiska avdelningen riskerar alla regioner i Thailand att uppleva temperaturer över 40 grader Celsius i mars och april. Fem provinser – Mae Hong Son, Uttaradit, Sukhothai, Tak och Udon Thani – förväntas se temperaturer nå så högt som 44 grader Celsius.

Avdelningen varnar för ökad risk för skogsbränder, värmeslag och andra värmerelaterade sjukdomar under denna period. Människor bör hålla sig hydrerade, föreslår avdelningen.

FOTO: 77kaoded
FOTO: 77kaoded

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.