Månadslång Pattaya Music Festival 2024 börjar officiellt

FOTO: PRPATTAYA

Pattaya —

Den efterlängtade Pattaya Music Festival 2024 började officiellt fredagen den 8 mars, och här är en kort sammanfattning av festivalens öppningskväll.

I likhet med förra året började evenemanget med att Pattayas borgmästare Mr. Poramase Ngampiches tog rampljuset för att hålla ett öppningstal. Borgmästaren, i avslappnad klädsel, sa att festivalen är öppen för människor i alla åldrar och förväntas generera "miljarder baht" i intäkter för staden.

På festivalens första kväll prydde populära thailändska artister som Klear, Twopee, Polycat och F. Hero de tre scenerna på Pattaya Beach med sina fängslande framträdanden och fascinerande röster. Det fanns också över 500 bås som sålde lokal mat, drycker och merchandise.

Invigningskvällen för Pattaya Music Festival lockade ett uppskattat antal hundratusentals thailändska och utländska turister, vilket orsakade trafikstockningar i hela Pattaya City. Beach Road, som stängdes för att underlätta för musikfesterna mellan 4 och 1, blev en livlig gågata där tusentals människor vandrade för att köpa varor och dansade i takt.

Sammanfattningsvis satte öppningskvällen för Pattaya Music Festival 2024 en lovande ton för en spännande månad framför oss. När festligheterna fortsätter, räknar staden med att skörda ekonomiska fördelar och ge en minnesvärd upplevelse för både invånare och besökare.

FOTO: PRPATTAYA
FOTO: PRPATTAYA
FOTO: PRPATTAYA
FOTO: PRPATTAYA

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.