Rayong Police Razzia enligt uppgift olicensierad nöjeslokal

FOTO: ข่าวเมืองชล

Rayong —

Rayong-polisen genomförde en razzia sent på natten mot en enligt uppgift olicensierad nöjesplats den 9 mars 2024 och arresterade operatören för att ha släppt in minderåriga i lokalen och arbetat utan lämplig licens.

Räden härrörde från oroliga medborgares klagomål om att anläggningen hade brutit mot flera regler, inklusive att fungera utan licens, överskrida tillåtna drifttider och tillåta tillträde för minderåriga kunder.

Den riktade lokalen, Friend Zone Pub, ligger i Pluak Daeng-distriktet i Rayong-provinsen. Före razzian gick undercover-officerare in i lokalen och hittade många kunder.

Klockan 1:30 genomförde polisstyrkan razzian, gick in i lokalen under ett livemusikframträdande och mötte mer än 300 kunder. Poliser säkrade snabbt utgångarna för att säkerställa att inga kunder kunde fly.

En efterföljande inspektion avslöjade att puben påstås ha fungerat utan licens, sålt alkohol utanför tillåtna öppettider, främjat alkoholhaltiga drycker och accepterat minderåriga kunder. Ägaren greps och åtalades för dessa påstådda brott.

Herr Traiphop Wongtrairat, guvernören i Rayong-provinsen som personligen ledde operationen, varnade för att provinsen kan överväga att införa en femårig stängning av puben på grund av dess påstådda upprepade överträdelser.

FOTO: ข่าวเมืองชล
FOTO: ข่าวเมืองชล
FOTO: ข่าวเมืองชล
FOTO: ข่าวเมืองชล

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.