La Foire Suisse 2024 i Bangkok äger rum med Pattaya-gäster

Bangkok-

Bangkoks politiska och ekonomiska elit träffades nyligen i söndags för "La Foire Suisse 2024". Endagsevenemanget samlade in stipendier för underprivilegierade studenter i avlägsna områden. Många deltog i försäljning av mat och varor från olika försäljare eller i en utlottning. Gästerna var främst thailändare som gick i privata skolor i Schweiz eller som har affärsanknytning till Schweiz.

Schweiz hedrade tillfället med närvaron av Pedro Zwahlen, den schweiziska ambassadören i Thailand, även för Kambodja och Laos. Han – som alla gäster – njöt av raclette, en fantastisk St. Galler Schüblig och potatissallad som i hemlandet Schweiz. Evenemanget visade återigen de positiva banden mellan den thailändska eliten och Schweiz.


Foto: Ambassadör Pedro Zwahlen med schweiziska och thailändska kändisar: Med Dr Darin Phanthusak, delägare och medordförande i Tiffanys Group Pattaya (Tiffanys Show, La Ferme och La Baguette Restaurants, Woodland Hotel och andra), Pikulkaew Krairuek, President av "Swiss Alumni Association of Thailand" och senator, ambassadör Pedro Zwahlen och Pierre Rothschild, schweizisk medieentreprenör som nu bor i Pattaya.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/