Thailändsk kvinna greps i Bangkok för att ha arrangerat en "Plus-Size" sexfest

FOTO: สืบนครบาล IDMB

Bangkok —

En 49-årig thailändsk kvinna greps av polisen söndagen den 10 mars för att ha arrangerat en "plus size" sexfest på en resort i Ram Intra-området, Bangkok.

Den misstänkta, Ms. Sopang, även känd som "Mother Gea", greps vid 10:XNUMX efter en utredning av Metropolitan Police Bureau. Hon ställdes inför anklagelser om värvning av prostitution, främjande av prostitution och underlättande av oanständiga handlingar.

Polisen slog till mot Sopangs resortrum efter att en utredning avslöjat att hon påstås arrangera en sexfest. Räden resulterade i beslag av olika vuxenleksaker och många kondomer.

Myndigheterna avslöjade att Sopang var arrangören av den oanständiga händelsen. För att marknadsföra festen den X, debiterade hon deltagarna 800 baht vardera i utbyte mot att hon hade obegränsade sexuella aktiviteter med överviktiga kvinnor som hon skaffade. Under razzian hittade utredarna flera överviktiga kvinnor inne i rummet, endast iklädda saronger.

Dessa kvinnor släpptes efter att ha lämnat sina uttalanden till polisen, och Sopang var den enda som stod åtalad.

FOTO: สืบนครบาล IDMB
FOTO: สืบนครบาล IDMB
Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.