Pattayas borgmästare välkomnar VIP kinesiska turnégrupper för kulturellt utbyte och investeringsmöjligheter

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Pattaya —

Pattayas borgmästare Poramase Ngampiches var nyligen värd för en grupp VIP-turister från Kina Suanthai Pattaya trädgård måndagen den 11 mars 2024.

Evenemanget syftade till att stärka kulturella band och utforska investeringsmöjligheter mellan Thailand och Kina, enligt ett officiellt tillkännagivande. Den kinesiska delegationen, bestående av VIP-turister från olika provinser i Kina, deltog i kulturaktiviteter och samtal med tjänstemännen.

Dong Xin, en ledande figur inom turism i Kina, var med i delegationen. I sitt tal pratade Dong Xin om hur viktigt det är för Kina och Thailand att arbeta mer tillsammans. Hon betonade också den starka kopplingen mellan de två länderna, vilket inte bara beror på att de är nära på en karta, utan också för att de delar en lång historia och rika kulturer.

Förutom det kulturella utbytet talades det också om hur Kina och Thailand skulle kunna samarbeta mer i framtiden inom områden som turism, utbildning och sjukvård.

Under de senaste två månaderna har Thailand sett en betydande ökning av kinesiska turister, med över en miljon besökare, som ligger på andra plats efter Malaysia-turister, noterar The Pattaya News.
FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya
FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.