Andra veckan av Pattaya Music Festival to Take City by Storm med elektrifierande lineup

Pattaya —

Den andra veckan av Pattaya Music Festival 2024 kommer att värma upp Jomtien Beach med några av de största namnen i Thailand som Big Ass, YoungOhm, Paradox, Cocktail och Bodyslam.

Den här veckan (15-16 mars) kommer Pattaya Music Festival att flytta till Jomtien Beach. Festivalen startar på fredag ​​med ett framträdande av det prisbelönta Pattaya City School 11 Bandet följt av huvuduppsättningen, inklusive Thailands toppakter som NUM KALA, det energiska rockbandet Big Ass, Taitosmith och den stigande stjärnrapparen YoungOhm.

På lördag börjar festligheterna med ett uppträdande av den lokala artisten Cat Water. Sedan mellan 7 och 00 kommer huvudkonserten att stå i centrum med en elektrifierande mix av thailändska musiktalanger, inklusive YourMOOD, det alternativa rockbandet Paradox, poprockgruppen Cocktail och det legendariska thailändska rockbandet Bodyslam.

Arrangörer rekommenderar att du använder den kostnadsfria pendelservicen som går från 4:00 till 2:00 för att undvika trafikstockningar. Bussen avgår från två utsedda parkeringsplatser: Lotus South Pattaya och Pattaya City School 7 och Wat Bun Kanchanaram.

Jomtien Beach Road (höger sida) kommer att vara stängd för trafik under evenemanget, med parkering förbjuden på båda sidor.

Pattaya News kommer att bevaka festivalen på planen, så vi ses där!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.