Don Pepe: Där spanska smaker möter utsökt mat

Pattaya, Thailand –

I hjärtat av Pattaya väntar en kulinarisk pärla på kräsna matentusiaster. Herr Pepe har lockat smaklökar sedan 1 december 2020, även mitt i utmaningarna från Covid-pandemin.

En smak av Spanien i Pattaya

Herr Pepe framstår som en ledstjärna för spansk gastronomi, och importerar alla sina produkter direkt från den iberiska halvön. Från de solkyssta vingårdarna till Madrids livliga marknader, varje ingrediens på Don Pepe berättar en historia om Spaniens rika kulinariska arv.

Virtuell kulinarisk magi

Vad sätter Herr Pepe isär? Svaret ligger i det virtuella köket där El Willy, vår spanska kock, orkestrerar kulinariska symfonier från sin restaurang i Bangkok. El Willy, en banbrytare som introducerade det spanska köket till Asien, har nu ett kulinariskt imperium med restauranger i Hongkong, Shanghai, Peking, Saigon, Manila och nu senast Bangkok.

Passion möter terapi

För ägaren Anthony Abbeloos, Herr Pepe är mer än en restaurang – det är hans passion och arbetsterapi. 53 år gammal hittar Anthonys kärlek till gastronomi och vin sin duk på Herr Pepe. Här kan han släppa lös sin kreativitet och skapa rätter som hyllar det spanska kökets mångfald.

Paella och tapas i massor

Det spanska köket är en gobeläng av smaker, och Herr Pepe väver den mästerligt. Vår specialitet? Paella – saffransinfunderade risrätter fulla av skaldjur, kyckling och grönsaker. Och låt oss inte glömma de förtjusande tapas, de där små tallrikarna som inbjuder dig att utforska oändliga kombinationer.

Kvalitet råder högsta

Don Pepes engagemanget för kvalitet är orubbligt. Medan Pattayas steakhouses tävlar hårt med mestadels australiska biffar, tar vi en annan väg. Vår meny innehåller exklusivt spanska biffar, ett djärvt val som skiljer oss åt. Men det är inte allt.

Den iberiska hemligheten

Stiga in i Herr Pepe, och du kommer att upptäcka hemligheten bakom vårt saftiga fläsk. Vi köper allt från den iberiska grisen: Pata Negra, Chorizo, Salchichon och den eftertraktade Secreto – ett snitt som hyllas som världens finaste. Dessa Iberico-grisar kalasar på ekollon (8 kg per dag), vilket resulterar i kött med oöverträffad konsistens och smak.

Höj ditt glas

At Herr Pepe, vi är lika spanska som Barcelonas soldränkta gator. Smutta på hemgjord Sangria, njut av spanska gins och utforska ett kurerat urval av 42 spanska viner – var och en med en Vivino-poäng högre än 4.0.

Där skönhet möter smak

Herr Pepe handlar inte bara om mat; det är en upplevelse. Vackra människor pryder våra bord, och rykten säger att gogobarer skickar sina fantastiska dansare till Don Pepe och skapar en improviserad parad eller en fängslande modevisning.

Besök Don Pepe idag

Oavsett om du är en erfaren matälskare eller en nyfiken upptäcktsresande, Herr Pepe lockar. Kom för maten, stanna för atmosfären och gå därifrån med en bit av Spanien i ditt hjärta.

För mer information om Don Pepe och vägbeskrivning besök deras Facebook här.

En färsk kundrecension:

När jag gick in i Don Pepe möttes jag av en mycket trevlig och artig ägare och personal. Anthony var glad över att dela med mig av alla de fantastiska saker som han har åstadkommit. Med vacker inredning hade den en riktig spansk atmosfär. Maten som serverades var helt felfri. Om du letar efter matupplevelser av högsta kvalitet i Pattaya, är detta en av dessa platser!

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/