Pattayas biträdande borgmästare varnar Jomtien Beach-operatörer för att blockera parkeringsplatser i gengäld för tjänster

Pattaya —

Pattayas biträdande borgmästare Wuttisak Ruemkitkan besökte personligen tjänsteleverantörer vid Jomtien Beach på tisdagen för att varna dem för att tvinga turister att använda deras tjänster i utbyte mot "offentliga" parkeringsplatser vid stranden.

Den 12 mars 2024 utfärdade Wuttisak, tillsammans med folkhälsotjänstemän och representanter från relevanta myndigheter, en sträng varning till parasolloperatörer vid Jomtien Beach.

Varningen härrörde från klagomål på nätet som påstod att paraplyoperatörer vid Jomtien Beach hade blockerat offentliga parkeringsplatser framför sina paraplyer och tvingat strandbesökare att hyra paraplyer eller köpa produkter i utbyte mot parkering.

Mr. Wuttisak engagerade sig i diskussioner med operatörerna för att höra deras sida av historien. Som ett resultat av detta uppstod vissa avvikelser i informationen från operatörerna.

Även om inga bevis hittades för att fullt ut stödja de offentliga klagomålen, betonade Wuttisak fortfarande för operatörerna att allmänna vägar är till för allas användning och att blockering av parkeringsplatser är oacceptabelt.

Biträdande borgmästaren påminde allmänheten och turister om att kontakta Pattaya Contact Center-hotline (1337) för att rapportera eventuella fall av olämpligt beteende från parasolloperatörer, med bevis om möjligt.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.