Thailand Privilege Card Stärker Europamarknaden på ITB Berlin

PRESSMEDDELANDE:

Thailand Privilege Card stärker Europamarknaden på ITB Berlin 2024,
stärker dominansen av långsiktiga visumprivilegier i Thailand

Bangkok, 13 mars 2024 - Hennes Kungliga Höghet Prinsessan Ubolratana Rajakanya deltog i Internationale Tourismus Börse 2024 (ITB Berlin 2024), världens främsta resemässa. Under detta evenemang hälsades Mr. Manatase Annawat, VD för Thailand Privilege Card, varmt välkommen till Thailand Privilege Card-montern. Företaget hade förmånen att vara värd för Mr. Srettha Thavisin, premiärministern, tillsammans med Thapanee Kiatphaibool, guvernören för Thailands turistmyndighet (TAT), som också besökte montern. ITB Berlin 2024 hölls på Messe Berlin Exhibition Ground i Berlin, Tyskland under 5th -7th Mars 2024.  Sudawan Wangsuphakijkosol, minister för turism och sport förrättade invigningen av Thailands utställningsmonter på ITB Berlin 2024 den 5th Mars 2024.

Manatase Annawat, verkställande direktör för Thailand Privilege Card, anmärkt,
"ITB Berlin 2024 fungerar som en avgörande plattform för aktörer inom resebranschen, och samlar ledande personer från hela världen. Som leverantör av långtidsvisumprivilegier under överinseende av Thailands turistmyndighet (TAT) deltog Thailand Privilege Card i detta evenemang för att öka medvetenheten om fördelarna med medlemskap för utländska medborgare som vill flytta eller bosätta sig i Thailand under lång tid. . Vi söker också aktivt efter GSSA (General Sales and Services Agent) för att expandera till lovande målmarknader, särskilt i Europa, där medlemmar från Storbritannien, Tyskland och Frankrike rankas som våra tre bästa kundkretsar som räknade till 15% av våra medlemmar."

Deltar i ITB Berlin 2024 i Berlin, Tyskland, ger Thailand Privilege Card en betydande möjlighet att bekräfta sitt ledarskap inom långsiktiga visumprivilegier och inspirera till förtroende och attrahera potentiella internationella kunder som har potential att stimulera den thailändska ekonomin överlag. Detta uppnås genom att presentera fyra typer av medlemskort: GoLD, med en medlemskapstid på 5 år; PLATINA, med en medlemskapstid på 10 år; DIAMANT, med en medlemskapstid på 15 år; och RESERV, erbjuder medlemskap varaktigheter på 20 år eller mer för långtidsvistelser i Thailand, kan förlängas varje 5 år; samtidigt som de tillhandahåller överlägsna förmåner och tjänster under hela vistelsen i landet till ett pris från 900,000 XNUMX THB.

Intresserade individer kan hitta detaljerad information om Thailand Privilege Card på den officiella webbplatsen www.thailandprivilege.co.th. För potentiella partners som är intresserade av att samarbeta med företaget kan de kontakta avdelningen för leverantörsrelationer på +662 353 4145 eller e-posta vendor_relations@thailandprivilege.co.th. När det gäller de som är intresserade av att bli försäljningsagenter för att hjälpa till att expandera verksamheten globalt, kan de kontakta försäljningsagentens avdelning
vid +662 353 4120 eller e-post salesgroup@thailandprivilege.co.th.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.