Tonåring som påstås vara hög på marijuana överfall polisen efter en allvarlig motorcykelolycka i Thailand

Nan—

Den 13 mars 2024 mottog polisen i Nan-provinsen en olycksrapport om en marijuana-berusad 17-årig pojke på en motorcykel som kolliderade med en 15-årig flicka på en motorcykel i Fa Mai-korsningen, Mueang Nan, Nan.

Nan räddningstjänst och Nan poliser skickades till olycksplatsen och utförde första hjälpen till den 15-åriga flickan innan hon fördes till ett Nan sjukhus.
Den 17-åriga pojken, vars namn undanhölls på grund av sin ålder, misstänks dock för att vara berusad av marijuana, gibbade och vägrade ta emot medicinsk behandling efter att ha kraschat in i den 15-åriga flickan.

Plötsligt gick den 17-årige pojken ut och slog till mot poliser som hjälpte de sårade innan de förtrycktes.

Polisen hittade två balar torkad cannabis packade i en ziplock-påse efter att ha sökt igenom den 17-årige pojken. Polisen antog att den 17-årige pojken var berusad av marijuana och hade hallucinationer.

Vid polisutredningen berättade Kitja Thongsuk, ett vittne, för polisen att han såg hur den 17-åriga pojken gjorde ett bråk på långt håll på en motorcykel som rusade innan han kolliderade med den 15-åriga flickans motorcykel som kom ut ur motorcykeln. Så jag.

Nan-polisen rapporterade sedan till den 17-årige pojkens vårdnadshavare angående händelsen innan de eskorterade honom till Nan-sjukhuset eftersom han var starkt berusad på marijuana.

Enligt polisrapporten hade den 17-årige pojken ett långt register av att ha begått fysiska övergrepp på sin vän, mormor och mor. Polisen väckte dock ingen åtal mot honom eftersom det var ett inrikesärende.

Den här gången ska den 17-årige pojken ha begått fysiskt våld mot poliserna. Den 17-årige pojken behövde dock få läkarvård innan han fördes till rättslig åtgärd, enligt polisen.

TPN-media noterar att det var polisen som hävdade att tonåringens handlingar härrörde från cannabis och inte TPN-media eller en läkare.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.