Pattaya City ska stänga en del av Sukhumvit Road för konstruktion

FOTO: PRPATTAYA

Pattaya —

Pattaya City och Pattaya-polisen kommer att stänga en del av Sukhumvit Road nära Pattaya North Intersection (motorväg) på grund av byggarbete.

Från och med idag, den 15 mars 2024, kommer trafikkoner och bommar att installeras för att leda om trafiken för att undvika den stängda delen. Skyltar kommer att placeras för att vägleda förare, och poliser kommer att placeras på platsen för att hjälpa och dirigera bilister.

En omväg till Sattahip kommer att vara tillgänglig via vägens vänstra fil, medan en omväg till Naklua kommer att finnas tillgänglig via höger fil.

Vägavstängningen kommer att pågå tills bygget är klart och tjänstemän avböjde att ge ens en uppskattning av när den skulle vara klar, enligt det officiella tillkännagivandet. Tillkännagivandet innehåller inga detaljer om det exakta slutdatumet för ännu ett vägprojekt i Pattaya City, noterar The Pattaya News.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.