Pattayas borgmästare fortsätter att arrestera tonåringar för graffiti vid Bali Hai Pier

FOTO: ปรเมศวร์ งามพิเชษฐ์ โดย ทีมงานพีานพี์

Pattaya —

Pattayas borgmästare Poramase Ngampiches lämnade personligen in en polisanmälan för att arrestera två tonåringar för att ha sprejat graffiti på allmän egendom vid Bali Hai-piren.

I ett Facebook-inlägg den 13 mars delade Mr. Poramase bilder på sig själv när han inspekterade CCTV-filmer, som visade två tonåringar som vandaliserade skåp, bänkar, stolpar och väggar vid Bali Hai-piren. Borgmästaren framhöll att sådana handlingar orsakade skada och smutsade ner allmän egendom.

Enligt CCTV-filmer var två tonåringar, klädda i svarta och lila skjortor, inblandade i vandalismen. Filmen spelades in den 12 mars klockan 9:00. Borgmästaren gav därefter bilderna till polisen i Pattaya och lämnade in en anmälan mot de två misstänkta.

Borgmästare Poramase avslöjade att graffiti är ett återkommande problem i Pattaya eftersom det har rapporterats över nio incidenter nyligen. Han avslutade sitt meddelande med en vädjan till allmänheten och turister och uppmanade dem att respektera Thailands turistattraktioner genom att avstå från graffiti och illegala aktiviteter i staden.

FOTO: ปรเมศวร์ งามพิเชษฐ์ โดย ทีมงานพีานพี์
FOTO: ปรเมศวร์ งามพิเชษฐ์ โดย ทีมงานพีานพี์
FOTO: ปรเมศวร์ งามพิเชษฐ์ โดย ทีมงานพีานพี์
FOTO: ปรเมศวร์ งามพิเชษฐ์ โดย ทีมงานพีานพี์

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2024!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.