Kvinna hittades mördad vid Kalasin Dam; Maken arresterad

Kalasin—

Klockan 11:00 den 13 mars 2024 fick Lampaos poliser en mordrapport om att en kvinnlig kropp hittats bunden till ett träd vid Lampaodammen, Mueang, Kalasin.

Lampaos kriminaltekniska polis, räddningstjänst och relevanta myndigheter skickades till brottsplatsen. De hittade kvinnokroppen som identifierades som Mrs. Somphit Senakit, 53, uppträdd med ett rep runt halsen till ett träd vid Lampaodammen, bara 200 meter från stranden.

Vid den första kroppsundersökningen visade sig kroppen ha haft sju skärsår i halsen och bålen, med en beräknad dödstid på minst en timme, enligt polisen.

På brottsplatsen hittades blodfläckar då kroppen såg ut att ha släpats ner i vattnet från en hydda 20 meter bort. Det antogs att offret brutalt knivhöggs till döds och släpades in i dammen med ett rep runt halsen och senare bands till ett träd i ett dåligt försök att dölja liket, enligt polisen.

Polisen förhörde vittnen och nära släktingar och fick reda på att den huvudmisstänkte för mordet var Samran Singsuwan, den 59-årige maken av offret.

Herr Athit, en 32-årig son till Somphit, ska ha berättat för polisen att Somphit och Samran, en ganska ny man, hade varit tillsammans i två år efter Samrans frigivning från fängelset. Under de senaste två åren ska Samran ha misshandlat Somphit fysiskt upprepade gånger. Samran ska ha hotat att döda Somphit ibland, sa Athit.

På händelsedagen hade Somphit gjort sin morgonrutin som vanligt, men hon försvann efter sen morgon, sa Athit. Han gick sedan för att leta efter henne och hittade Somphits motorcykel vid Lampaodammen och blodfläckar, enligt Athit. Han följde efter blodfläckarna och hittade Somphits kropp bunden till ett träd vid dammen, sa Athit.

Till en början kunde polisen fånga Samran med en kniv som användes för att begå brotten och hans kläder var täckta med blod. Den misstänkte ska ha erkänt sina brott för polisen innan han eskorterades till Lampaos polisstation för vidare rättslig behandling.

När det gäller alla möjliga motiv har detta inte lämnats ut till media.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.