Man dödades i eldig bilolycka i Pattaya på motorväg

Pattaya —

En bil kraschade in i en gatubarriär på Bangkok-Map Ta Phut Motorway nära Pattaya innan den brann. Föraren brändes tragiskt till döds, säger polisen.

Incidenten inträffade runt 5:40 på fredagen den 15 mars 2024, nära kilometermarkering 120+700 i Nongprue-distriktet, Banglamung-distriktet, Chonburi-provinsen. Sawang Boriboon Thammasathan Pattaya Rescue Unit och Highway Rescue Unit reagerade på olyckan när de fick rapporten.

Vid ankomsten hittade myndigheterna en Honda HRV-sedan som var uppslukad av lågor. Brandmännen släckte branden efter nästan 20 minuter, men fordonet fick omfattande skador. En svårt bränd, oidentifierad manskropp hittades avliden inne i bilen.

Herr Wasan Semaaming, en räddningsvolontär, berättade för The Pattaya News att han såg rök och lågor från bilen när han körde mot Sri Racha. Han stannade sitt fordon för att hjälpa föraren och fann offret vid medvetande och försökte tuta hans bil för att få hjälp inne i vraket.

Mr. Wasan försökte öppna dörren men tvingades tillbaka av en plötslig explosion som intensifierade branden. Han kunde inte nå offret och ringde räddningstjänst.

Polisen i Banglamung undersöker orsaken till olyckan via CCTV-bilder. Kroppen fördes till polissjukhuset för att identifieras.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Tips@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.