Pattayas parad på St. Patrick's Day på söndag!

Pattaya —

Är du redo för lite kul i helgen? Tja, Pattaya City kommer att fira St. Patrick's Day med en stor parad söndagen den 17 mars!

Paraden börjar kl. 4 nära Alcazar Theatre på Second Road och slingrar sig nerför Beach Road till Pattaya School 8 vid Walking Street. Du kan förvänta dig ett livligt och färgstarkt evenemang med barn och personal från Father Ray Foundation. Det här är 11:e året för paraden, och det är ett bra sätt att fira irländsk kultur och ha lite kul!

Bara ett meddelande, paradvägen kan vara upptagen, så planera din resa därefter. Inga vägavstängningar har meddelats ännu, men det är alltid en bra idé att kolla efter uppdateringar närmare datumet kl. PRPATTAYA.

Missa inte det roliga! Vi ses där vid paraden.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.