Turister som påstås ha otukt på Pattaya köpcentrums framsteg

Pattaya —

En kvinna och en utlänning tillfångatogs enligt uppgift för otukt på trappan till ett välkänt köpcentrum i norra Pattaya.

Den 24 sekunder långa videon lades upp på Facebook den 13 mars 2024 och fick många reaktioner och kommentarer. Videon föreställde paret som påstås ägna sig åt sexuella aktiviteter på trappan som leder till en rulltrappa i köpcentret vid vad som såg ut att vara nattetid.

Efter videons uppkomst besökte lokala nyhetsreportrar den aktuella rulltrappan. Men lokalbefolkningen och säkerhetsvakter informerade dem om att de inte var medvetna om den obscena incidenten som fångades i videon. Det exakta datumet och tiden för inspelningen är också oklart och uppenbara julgranar i videon verkar antyda att den kan vara daterad.

TPN Media kommer inte att tillhandahålla en länk till videon eftersom det kan förolämpa känsliga tittare och även kan bryta mot vissa thailändska obscenitetslagar att dela och distribuera filmerna.

Lokala myndigheter uppmanas att undersöka klippets ursprung. Videons innehåll har orsakat oro bland Pattayas invånare som fruktar att ett sådant beteende kan fördärva vad de kallade stadens rykte för familjevänlig turism i världsklass.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, Ämnen, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!
Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.