1,400 2024 löpare kommer att delta i Yolorun XNUMX International Race i Pattaya

FOTO: Yolorun Thailand

Pattaya —

Mer än 1,400 2024 löpare förväntas delta i den kommande "Yolorun 17 International" i Pattaya den 2024 mars XNUMX.

Evenemanget, som arrangeras tillsammans av Pattaya City, Fairtex Sports Club & Hotel och Yolorun Malaysia, syftar till att främja turism, uppmuntra hälsa och fitness och befästa Pattayas position som en destination för sport- och sportturism.

Den 5 mars ledde Dr. Siwat Boonkerd, biträdande ständige sekreterare i Pattaya City, ett möte i Pattayas stadshus för att förbereda för arrangemanget av evenemanget. Relevanta organisationer deltog i mötet för att samordna olika aspekter av tävlingen.

Yolorun 2024 International är ett internationellt evenemang som äger rum i fyra länder: Malaysia, Hong Kong, Singapore och Thailand. Pattaya-etappen av loppet kommer att hållas på Pattaya Beach längs Pattaya Sai 2 Road och Pattaya-Naklua Road.

Evenemanget kommer att innehålla tre tävlingskategorier: 10-kilometerslopp med start 5:45, 5-kilometerslopp med start 6:00 och 2-kilometers nöjeslopp för barn med start 6:10.

Startpunkten för alla lopp kommer att vara framför Fairtex Sport Club på North Pattaya Road.

Anmälan till loppet har redan stängts med totalt 1,400 85 deltagare, varav XNUMX % kommer från utlandet. Detta internationella deltagande förväntas avsevärt öka den lokala ekonomin i Pattaya, enligt Dr. Siwat.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.