Bangkok Taxi Driver returnerar handväska med $3,310 XNUMX och pass till burmesisk ägare

Bangkok—

Den 16 mars 2024 avslöjade FM91 Trafficpro offentligt fallet med en taxichaufför från Bangkok som lämnade tillbaka en handväska innehållande 3,310 7 US-dollar och två Myanmar-pass efter att en passagerare lämnat föremålen kvar den XNUMX mars.

Mr. Songchai Chaiiam, en 51-årig taxichaufför, uttryckte sina känslor att han under 30 år av sin tjänst alltid lämnade tillbaka passagerarnas efterlämnade egendom till FM91 Trafficpro, Police Communications Division, Chatuchak, Bangkok.

Den här gången var det mest värdefulla någonsin som han hade lämnat tillbaka till passagerarna, enligt Songchai. I samma sekund som han hittade handväskan oroade han sig för ägaren eftersom han/hon kanske inte hade tillräckligt med pengar för att stanna i Thailand, sa Songchai.

Songchai lämnade sedan handväskan till FM91 Trafficpro för att genast söka efter ägaren.
"Pengar är svåra att vinna. Varje taxichaufför bör vara ärlig om de hittar kvarlämnad egendom från någon passagerare. Dessutom bör alla passagerare kontrollera om de glömt något innan de kliver ut ur taxin och de bör komma ihåg taxins information om något skulle hända”, konstaterade Songchai.

Fru Khin Aye Kyaing, handväskans ägare, avslöjade offentligt efter att ha tagit emot sin handväska att hon först var orolig-sjuk eftersom pengarna var avsedda att användas på medicinsk behandling.

Hon var dock väldigt säker på att hon skulle få tillbaka pengarna då hon visste att thailändare var godhjärtade och ärliga. Hon kände sig väldigt tacksam när hon fick pengarna, enligt FM91 Trafficpro.

Det avslöjades inte för pressen om Songchai fick eller erbjöds någon form av belöning för sitt ärliga beteende.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.