Jomtien Beach vimlar av turister på andra veckan av Pattaya Music Festival 2024

FOTO: PRPATTAYA

Pattaya —

Pattaya Music Festival 2024 fortsatte sin andra helg fredagen och lördagen den 15-16 mars på Jomtien Beach och lockade en stor skara av både thailändska och internationella turister.

Festivalens andra vecka innehöll stora namn som Paradox, Big Ass, Cocktail, Youngohm och Bodyslam, som höll festivalbesökarna i rörelse med sina energiska framträdanden.

Förutom musiken erbjöd en mängd olika leverantörer utsökt och unik mat och varor att köpa. Detta gjorde det möjligt för besökare att njuta av en komplett strandupplevelse med magen fulla medan de lyssnade på beatet. Tyvärr sågs en dag ett strömavbrott som påverkade många matförsäljare men som inte påverkade den övergripande konserten.

För att prioritera deltagarnas säkerhet utplacerade Pattaya City ett stort team av poliser, inklusive EOD-specialister (Explosive Ordnance Disposal), tjänstemän från Department of Local Administration och Pattaya Citys säkerhetspersonal, för att förhindra oönskade incidenter.

Pattaya Music Festival 2024 är inte över än! Markera dina kalendrar för nästa fredag ​​och lördag i Naklua vid Lan Pho-parken, eftersom den tredje veckan lovar ännu en elektrifierande uppsättning artister som skakar om staden!

FOTO: PRPATTAYA
FOTO: PRPATTAYA
FOTO: PRPATTAYA
FOTO: PRPATTAYA

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Tips@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.