Pattaya-kvinna överfallen av ex-partner och grupp i bråk sent på natten

Pattaya —

En 34-årig kvinna ska ha blivit överfallen av en grupp individer, inklusive hennes tidigare partner, på en nattklubb i Pattaya tidigt på lördagsmorgonen.

Enligt offret, Aphasra Sri-tamphawa, inträffade incidenten runt klockan 4:30 den 16 mars 2024 på nattklubben Area 39 i Nongprues underdistrikt, Banglamung-distriktet, Chonburi-provinsen. Aphasra sa till The Pattaya News att hon stötte på sin ex-partner, en pojke, och deras nya följeslagare på nattklubben.

Aphasra uppgav att situationen eskalerade när gruppen, bestående av fyra till fem kvinnor, påstås ha attackerat henne fysiskt. Offret gav CCTV-filmer till Pattaya-polisen, som visade gruppen slå hennes huvud, ansikte, mage och knän. Aphasra ådrog sig skador men lyckades få hjälp av vänner vid sitt bord.

Enligt offret ska mötet ha sitt ursprung i ett tidigare argument på nätet mellan henne och angriparna angående hennes tidigare relationsproblem med sin ex-partner.

Aphasra lämnade in en polisanmälan till Pattayas polisstation. De misstänkta och offret ska enligt polisen förhöras tisdagen den 19 mars.

Pattaya-polisen har vid det här laget undanhållit namnen på de misstänkta från thailändska medier.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2024!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.