Yolorun 2024 i Pattaya är en enorm framgång med löpare från hela världen

FOTO: PRPATTAYA

Pattaya —

Pattaya välkomnade idrottare från många länder till den första löpartävlingen Yolorun 2024 som hölls tidigt idag, den 17 mars 2024.

Evenemanget ägde rum på North Pattaya Road på Fairtex Gym och innehöll 5 km och 10 km lopp som syftade till att öka turismen i Pattaya och dess omgivningar.

Evenemanget välkomnade idrottare från Malaysia, Hong Kong, Singapore och Thailand och arrangerades gemensamt av Pattaya City, Fairtex Sports Club & Hotel och Yolorun Malaysia med många sponsorer och arrangörer som ECpixels och Yuth Fight Gear.

Mr. Surat Thepchaito, chef för turist- och sportkontoret, flaggade av löparna vid startpunkten på North Pattaya Road, framför Fairtex Sports Club.

Yolorun, evenemangsarrangören, bidrog också med 50,000 XNUMX baht för att stödja framtida sportinitiativ i Pattaya.

För många fler bilder och detaljer om evenemanget kolla in YoloRun Thailands Facebooksida här.

FOTO: PRPATTAYA
FOTO: PRPATTAYA
FOTO: PRPATTAYA
FOTO: PRPATTAYA
FOTO: PRPATTAYA

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.