Man greps för att ha kastat ryggsäck på Backstage of Pattaya Music Festival

FOTO: 77kaoded

Pattaya —

En kort stund av kaos inträffade på Pattaya Music Festival 2024 på lördagskvällen den 16 mars, när en thailändsk man kastade en svart ryggsäck bakom festivalen och sprang mot artistområdet.

En video av händelsen kan ses här på vår YouTube.

Händelsen inträffade runt 11:00 när det populära thailändska rockbandet Bodyslam förberedde sig för att inta scenen på Jomtien Beach.

Enligt uppgifter orsakade en man, som tros vara i 30-årsåldern, kaos genom att kasta en ryggsäck mot festivalens backstage-område och sedan fly mot artistområdet. Flera festivalpersonal, säkerhetspersonal och poliser jagade omedelbart efter honom för att hindra honom från att orsaka potentiell skada på både artisterna och festivaldeltagarna.

Lyckligtvis fortsatte Bodyslam-sångaren "Toon", som också bevittnade händelsen, med framträdandet utan några avbrott. Under tiden grep poliser så småningom den misstänkte, som visade oberäkneligt beteende och talade osammanhängande, enligt polisen.

Explosive Ordnance Disposal (EOD)-enheten inspekterade snabbt ryggsäcken men hittade bara kläder och inget misstänkt. Mannen fördes till Pattayas polisstation för identifiering och förhör om varför han kastade ryggsäcken.

Polisen spekulerade i att mannen kan ha varit hemlös och psykiskt sjuk men utreder vidare.

FOTO: 77kaoded
FOTO: 77kaoded
FOTO: 77kaoded

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.