En enorm brand utbryter på Sri Racha deponi

Sri Racha, Chonburi —

Brandmän i Sri Racha, Chonburi, släckte en stor brand som bröt ut på en soptipp igår, den 17 mars 2024.

Soptippen ligger nära Sukhumvit Road i Surasak-området. Brandbekämpningspersonal från Sriracha kommun skyndade sig att släcka branden efter att ha fått rapporten runt klockan 10.

Vid ankomsten hittade brandmännen lågor som slukade en stor hög med sopor, med rök som vällde upp i himlen. Närvaron av betydande träskräp i soptippen gjorde att branden spred sig snabbt. Sex brandbilar användes för att bekämpa branden, som tog över 30 minuter att få under kontroll.

Enligt en lokal invånare, Mr. Jettiphat Somjai, 39, hade skräpet brunnit under en tid och spred sig först när elden kom till det omgivande trä- och lövskräpet.

Srirachas polisstation utreder för närvarande för att fastställa den exakta orsaken till branden. Inga personskador rapporterades även om den tjocka röken kunde ses på många kilometers avstånd och larmade flera boende.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.