Tjuven stjäl bänkar från Pattaya Rescue Foundation

Pattaya —

Räddningsarbetare från Sawang Boriboon Thammasathan Rescue Foundation i Pattaya vädjar till allmänheten om hjälp efter att en tjuv/tjuvar stulit marmorbänkar från lokalerna.

Wisut Thong-u, chef för räddningsteamet, rapporterade till Banglamungs polis och media söndagen den 17 mars att okända personer smög sig in i deras fundament och stal många marmorbänkar som användes av räddarna för att vila.

Stölden inträffade någon gång under de sena timmarna den 16 mars. De saknade bänkarna, som donerades av allmänheten, är ungefär 2 meter långa och har ett uppskattat värde på 14,000 XNUMX baht.

Enligt Wisut bevittnade inga räddningsarbetare stölden, vilket fick honom att tro att det kan vara mer än en tjuv inblandad på grund av vikten av de stulna föremålen. Wisut misstänkte personligen att det var fler än tre gärningsmän inblandade.

Räddningsteamet vädjar till alla som har information om de stulna bänkarna eller de skyldiga att träda fram. De hoppas kunna återvinna den försvunna egendomen och förhindra att liknande incidenter inträffar igen.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.