Två personer dödades, fyra allvarligt skadade i den förödande bilolyckan i Sri Racha

Sri Racha, Chonburi —

En allvarlig bilolycka i Sri Racha, Chonburi, krävde två människors liv och skadade fyra andra allvarligt den 17 mars 2024.

Incidenten inträffade klockan 2:30 i Prapa-korsningen på väg 7, i inkommande körfält till Laem Chabang. Räddningstjänsten ryckte till platsen för att hitta en förödande syn.

En svart Toyota Vios sedan upptäcktes vält med fyra skadade personer. Alla hade ådragit sig allvarliga skador och fick omedelbar läkarvård på plats innan de transporterades till Laem Chabang Hospital och Vibharam Laem Chabang Hospital. Tragiskt nog dukade två av de skadade personerna efter av sina skador senare. Deras namn och ålder kunde inte omedelbart identifieras.

En grå Isuzu pickup med två passagerare, Thanayut Damat, 24, och Kewalin Sriyod, 24, hittades också på platsen med skada. De två hade också fått skador.

Enligt ögonvittnet Sathitpong Dapanom, 33, färdades sedanen mot korsningen när den påstods strunta i det röda ljuset och kolliderade med pickupen som kom in från den parallella motorvägsfilen mot Laem Chabang Port. Krocken fick sedanen att svänga, vilket resulterade i de två dödsoffer och flera skador.

Myndigheterna genomförde en första undersökning på platsen och samlade in CCTV-bilder. En mer grundlig utredning kommer att göras när de skadade personerna är i stabilt tillstånd för att fastställa den exakta orsaken till olyckan.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Tips@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.