Pattaya Cricket Club slår rekord i Win Over Marina Cricket Club

Pattaya-

Matchen spelades en varm och blåsig eftermiddag på Horseshoe Point den 17 mars. PCC (Pattaya Cricket Club) behövde behålla sin vinstsvit för att stanna i topp 4 i division A och förbättra sin nettokörningsfrekvens. De uppnådde detta med stil med ett klubbrekord på 284 för 4 med Luke Stokes 139 inte ute och 83 från Andre Human för ett rekordpartnerskap på 180, men allt luktade inte rosor eftersom det var mycket dåligt fältspel och dålig bowling och ännu en gång , alldeles för många extrafunktioner.

Andy Emery, i sin första match som kapten, ledde kastningen med Kandeeban Balasubramanian och bevittnades av domaren, Clive Rogerson. Andy vann toss och bestämde sig för att slå. PCC öppnade med Luke Stokes och Ryan Driver medan Marina CC öppnade sin bowlingattack med Socrates och Kritan. Endast 2 av den första overen med korrekt bowling från Sokrates men löpningarna började snart flöda från gränserna.

Ryan hade nått 18 vid den 4:e overen, men en insvingande yorker från Kirtan tog bort sin mellersta stump vilket förde Mike Gerits till vecket. Luke behöll det mesta av strejken när han slog fem 6:or från Bhanu i en over och poängen rusade vidare till 65 i den 7:e over när Mike fick en överkant och fångades av Bhanu för 2 av Sammy.

Andre Human anslöt sig till Luke och blodbadet började. Båda slagmännen spelade en mätt match, allt i luckan slogs ur marken med Luke som slog sju 4:or och 14 dundrande 6:or. Hundra nåddes i den 11:e över och 155 vid drinkar i den 15:e. En jämn takt på 10 runs plus per over bibehölls när PCC passerade den 20:e över på 214 för 2. Andres bidrag tog slut när han fångades på den långa gränsen av Sadish utanför Murali för enastående 83. Habby Singh kom. ut för de sista 4 oversna och anslöt sig till Luke i löpfesten då både Sokrates och Sadish tog mer straff.

Habby kastade bort sin wicket med en vild sving vid den sista bollen och blev bollad av Sadish för 24, vilket lämnade Luke med fantastiska 139 not out och PCC på 285 för 4.

Marina CC hade en stor uppgift framför sig, men PCC skulle försöka göra det så enkelt som möjligt för dem. Socrates och Murali inledde batting för Marina medan Ryan och Andre öppnade bowlingen för PCC. Gickvakten, Jainish Parikh, tappade Murali från Ryans första over och Habby tappade Socrates från Andres första. Ingen bra början. Murali gick för 5 kort efteråt när han bollade av Andre i den 4:e overen på 14 för 1, men Logeshwaran bildade ett bra partnerskap med Sokrates som varade, på grund av fler missade fångster, fram till den 12:e över på 86.

Sokrates backade upp för en mycket osäker löpning och Logeshwaran vägrade lämna sin veck. Run out för 25 av Terry Pavia. Hjulen började falla av för Marina vid det här laget när Logeshwaran var ute i Terrys nästa over, fångad av Mike för mycket solida 52 på 97 för 3 i den 14:e och drinkar togs tidigt. Åtminstone PCC hade börjat fånga. Det korta uppehållet hjälpte inte Marina.

Bhanu, 5, gick snabbt när han träffade Mike för en knäckande fyrkantsskärning till den punkt där den slukades upp av Lukes säkra händer och Kandeeban föll, kastade av Habby i sin första over för 9. Habbys nästa boll tog bort Samy för en Golden Duck , LBW och Marina för plötsligt 110 för 6. Sadish gjorde ett tappert ställningstagande med flera lyckliga kanter som flög över målvakten, halkade eller bara kom till korta, men han fortsatte att förlora partners.

Kutralingham och Marswa gick för väldigt få löpningar då Trevor Moolman tog en catch bakom och Habby fick ett nytt LBW-beslut. 124 för 8 i den 20:e över. Max lyckades fånga en boll, men det var en fri träff från en av Habbys inga bollar. Max var dock snart i rampljuset då han fick Kritan fångad av Jainish i skydd och slutligen Sadish för 40 fångade på den långa gränsen av Ryan. Marina CC kastades ut för 166 med 2 bollar över och PCC vann med 118 runs. Habby hade tagit 3 för 21 och Mike 2 för 8.

MotM var Luke Stokes med enastående 139 inte ute.

Luke Stokes vinner matchens man

PCC vill tacka sina sponsorer, Outback Bar, Magic Bar och Pattaya Sports Club för deras stöd och hjälp.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/