5 fartyg som ertappades med att smuggla illegal olja i Sattahip

Sattahip, Chonburi —

Den kungliga thailändska polisen beslagtog fem fartyg som misstänks ha fraktat över 400,000 XNUMX liter smugglad olja i Thailandbukten nära Sattahip, Chonburi.

Den stora operationen genomfördes den 19 mars 2024 och involverade olika brottsbekämpande avdelningar inom den kungliga thailändska polisen. Fartygen var belägna cirka 100 nautiska mil utanför kusten i Sattahip-distriktet, Chonburi-provinsen.

Vid operationen hittades fem fartyg som påstås ha fraktat över 400,000 XNUMX liter smuggelolja. Det okända antalet misstänkta på fartygen greps och överlämnades till Sattahips polisstation för rättsliga förfaranden.

Enligt Pol. General Kraiboon Thaudsong, chef för Fuel Crime Suppression Center, den kungliga thailändska polisen arbetar aktivt för att avveckla det illegala oljehandelsnätverket i Thailandbukten. Detta inkluderar också att identifiera och gripa finansiärer och andra inflytelserika personer som är involverade i denna olagliga operation.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.