Dödlig krasch med buss från Bangkok-Bueng Kan med 44 passagerare lämnar två döda och många skadade i Nakhon Ratchasima

Nakhon Ratchasima-

Klockan 2 den 10 mars 19 fick Pho Klang-polisen en dödsolycksrapport om en buss från Bangkok-Bueng Kan som transporterade 2024 passagerare på Highway No. 44 Mittraphap Road, Mueang, Nakhon Ratchasima.

Pho Klan-polisen och räddningstjänsten skyndade till olycksplatsen och hittade en dubbeldäckad luftkonditionerad buss från Lotus Phibul Tours Co. Ltd., som hade kolliderat med en vägskylt ovanför innan den tappade kontrollen och välte i sidled.

Enligt polisrapporten led mer än 44 passagerare allvarliga till lättare skador, inklusive 32 thailändska och 12 laotiska passagerare. Räddningstjänsten utförde första hjälpen innan de överförde de skadade till närliggande sjukhus.

Två kroppar hittades dock under bussen, det visade sig senare att de var bussens första och andra förare. En kran sattes in för att lyfta bussen för att hämta de två olyckliga kropparna, enligt polisrapporten.

Efter den första utredningen hade bussen plockat upp passagerare från Bueng Kan på väg till Bangkok. På vägen till Bangkok stannade bussen vid bussterminal 2, Nakhon Ratchasima, för en kort paus innan han råkade ut för en olycka på Highway No. 2 Mittraphap Road.

Pho Klang-polisen avslöjade offentligt att vägen hade en kurva som fick bussen att tappa kontrollen och krascha in i vägskylten ovanför, vilket resulterade i skador och dödsoffer.

Utredningen av olyckan fortsatte vid presstillfället.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.