Många kinesiska turister skadades i busskrasch i Chonburi

FOTO: Topnews

Chonburi —

En kollision på Chonburi-motorvägen gjorde att 26 kinesiska turister skadades tisdagseftermiddagen den 19 mars 2024.

Olyckan inträffade runt 4:30 nära kilometermarkering 65 + 900, på ett körfält på väg till Bangkok, i Mueang-distriktet, Chonburi-provinsen.

Det lokala räddningsteamet ryckte ut till platsen tillsammans med motorvägspolisen. De hittade en vit buss med betydande frontskador. Bussen hade krockat med bakdelen av en vit Hino 18-hjuling.

Alla 26 passagerare på bussen, en grupp kinesiska turister, ådrog sig olika skador. Omfattningen av skadorna avslöjades inte för pressen, men offren (9 män och 17 kvinnor) transporterades snabbt till lokala sjukhus.

Myndigheterna utreder för närvarande orsaken till olyckan och samlar in utlåtanden från både de skadade passagerarna och busschauffören. Rättsliga åtgärder kommer potentiellt att vidtas baserat på utredningens resultat.

FOTO: Topnews
FOTO: Topnews

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.