Pattaya förbereder sig för Holi Festival-firandet i helgen

FOTO: Wikipedia

Pattaya —

Pattaya City förbereder sig för ett färgsprakande firande av Holi-festivalen, även känd som "Festival of Colors", planerad till 23-24 mars 2024.

Ett möte, som leddes av Kritsana Boonsawat, Pattayas biträdande borgmästare, hölls i Pattayas stadshus måndagen den 18 mars för att förbereda evenemanget. Representanter från Thai-Indian Business Association Pattaya och relevanta tjänstemän deltog i diskussionerna.

Mötet fokuserade på att slutföra riktlinjerna för festivalen, prioritera deltagarnas bekvämlighet och säkerhet. Denna årliga hinduiska festival, som traditionellt firas under två dagar i mars, innebär att deltagarna lekfullt skvätter varandra med färgat pulver eller vatten, liknande Thailands Songkran-festival.

Holi-festivalen är ett roligt tillfälle som firas från morgon till middag. Evenemanget kommer att pågå mellan den 23:e och 24:e mars från 2:XNUMX på Central Pattaya Beach och har även en indisk matmässa.

Den huvudsakliga färgdelen av festivalen kommer att vara den 23 mars från cirka 4:8 till XNUMX:XNUMX längst ner på Central Klang och The Pattaya News kommer att vara närvarande!


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.