Ung kvinnlig golfcaddie dör i motorcykelolycka i Chonburi

FOTO: Siamrath

Na Jomtien, Chonburi —

En ung kvinnlig golfcaddie miste livet tragiskt i en motorcykelolycka onsdagsmorgonen den 20 mars i Chonburi-provinsen.

Händelsen inträffade på vägen Nong Jap Tao – Khao Chi Chan i Na Jomtien-distriktet, Sattahip-distriktet.

Vid 8:30-tiden fick Na Jomtien-polisen en rapport om olyckan och reagerade omedelbart till platsen tillsammans med räddningsenheter. Vid ankomsten upptäckte myndigheterna att fyra personer, tre kvinnor och en man, redan hade transporterats till Wat Yannasangwararam-sjukhuset med lindriga skador. Men på platsen hittades kroppen av Jutarat, 23, med efternamn undanhållet, med allvarliga huvudtrauma och skallfrakturer. Trots HLR-försök dukade hon efter av sina skador.

Enligt rapporter var den avlidne en caddie på en golfbana i Na Jomtien. Hennes föräldrar och släktingar kom till platsen när de hörde nyheten och de överfölls av sorg och sorg.

Mrs. Nonglak Jitjaikla, vice borgmästare i Khao Chi Chan-distriktet, avslöjade att ögonvittnen berättade för henne att de såg offret åka på en röd-svart Honda Wave-motorcykel längs vägen. Hon ska enligt uppgift plötsligt svänga av och krocka med två andra motorcyklar. Nedslaget kastade den avlidne flera meter ner på vägen, vilket fick hennes hjälm att krossas.

Polisen undersöker orsaken till olyckan och kommer att förhöra de skadade och samla bevis för att fastställa de exakta omständigheterna som ledde till denna tragiska förlust.

FOTO: Siamrath
FOTO: Siamrath
Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.