Turistpolisen och det kinesiska konsulatet samarbetar för att förbättra säkerheten för kinesiska turister i Pattaya

Pattaya —

Turistpolisen och det kinesiska konsulatet i Thailand samarbetar för att förbättra säkerhetsåtgärderna för kinesiska turister som besöker Pattaya.

Ett möte ledd av Tourist Police Division 1 och det kinesiska konsulatet ägde rum torsdagen den 21 mars 2024, och samlade nyckelpersoner inom Pattayas brottsbekämpande myndigheter och stadsförvaltningen för att diskutera turistsäkerhet, särskilt under marina aktiviteter.

Mötet inträffade efter att det kinesiska konsulatet skickade en delegation till Pattaya för att utvärdera säkerhetsåtgärder som svar på ökningen av kinesisk turism, efter att den thailändska regeringen hävde visumkraven för kinesiska besökare.

Mötet fokuserade på att prioritera säkerheten under vattenrekreation. Detta inkluderar inrättande av fler livräddningsstationer, utplacering av livräddare med säkerhetsutrustning under rusningstid från 9:2 till XNUMX:XNUMX och utökade flerspråkiga säkerhetsvarningsskyltar på stranden. Hotell har också fått i uppdrag att utöka livräddarna för att förhindra drunkning i badplatser.

Det kinesiska konsulatet lovordade Pattayas engagemang för turistsäkerhet. De avslöjade att de planerade att främja dessa åtgärder i Kina för att uppmuntra fler kinesiska medborgare att besöka Pattaya.


=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.