Ung kanadensisk turist saknad från thailändskt tåg hittades död under plattform i Ratchaburi

Nationell-

Klockan 10:30, den 20 mars 2024, fick thailändska poliser en anmälan om försvunnen person från järnvägspoliser när en ung kanadensisk turist försvann när han var på ett Krung Thep Aphiwat-Chumphon-Kantang snabbtåg nummer 168.

Den saknade personen identifierades offentligt endast som Mr. Ralph, en 26-årig kanadensisk turist. Ralph hade rest med sin vän på väg till Chumphon. Men hans vän, vars namn inte avslöjades för pressen, berättade för järnvägspolisen att Ralph försvann i Mueang, Ratchaburi, efter att Ralph enligt uppgift gick för att röka vid en trappa.

Järnvägspolisen och Ratchaburi räddningsteam sökte igenom järnvägsspåret till fots eftersom de trodde att Ralph kunde ha fallit från tåget.
Men efter att ha letat hela natten på järnvägsspåret från Photharam-distriktet till Mueang-distriktet, hittades inte Ralph.

Den 21 mars rapporterade Photharam-poliser att lokalbefolkningen hittat en utlännings kropp under en tågplattform i Photharam, Ratchaburi.
Efter polisutredningen hade kroppen ett ID-kort identifierat som Ralph, den saknade personen. Kroppen hade ett allvarligt sår på vänster lår och skavsår över hela kroppen.

Dessutom hittades blodfläckar på järnvägsspåret och plattformens betongblock. Pattaya News undanhöll hans fullständiga namn tills hans familj och ambassad kunde kontaktas fullt ut.


Inledningsvis drog polisen ett antagande om att Ralph ramlade i järnvägsspåret när han träffade plattformens betongblock med sitt vänstra ben. Händelseplatsen var under järnvägskonstruktion och betongblocken var exponerade 50 centimeter från tåget och området hade liten eller ingen ljuskälla.

Offret kanske inte insåg och slog sitt vänstra ben med betongblocket och föll. Polisen tillade vidare att offret försökte krypa under plattformen och förlorade en stor mängd blod före döden.

Polisen skulle dock överföra kroppen för vidare obduktion för att fastställa den exakta dödsorsaken innan de samordnade med ambassaden för att kontakta hans familj.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.