Egyptisk man attackerar taxichaufför och skadar hans taxi i Phuket

Cherng Talay –

En egyptisk man attackerade en taxichaufför och skadade hans taxibil i Cherng Talay på fredagskvällen (22 mars)nd).

Kapten Khajonkiet Kamwichairat vid Thalang-polisen berättade för Phuket Express att de underrättades om händelsen klockan 10:30 den aktuella dagen från Mr. Suriya Plodmai, 34, från Nakhon Si Thammarat. Han berättade för polisen att en utländsk man attackerade honom och skadade hans taxibil i Soi Bang Tao 4/3. Polis kom till platsen för att hitta SUV-taxi vars glasrutor skadades. Taxichauffören och den utländska mannen som senare identifierades endast som Mr. BASEM, 31, egyptisk medborgare, väntade på polisen på platsen.

Taxichauffören berättade för polisen att han plockade upp den egyptiske mannen från Patong till Bang Tao. De kom överens om en taxiavgift på 450 baht. När de kom fram till destinationen bad egyptiern att få använda taxichaufförens mobiltelefon för att ringa sin vän. Han ska dock ha vägrat att ge tillbaka mobiltelefonen innan han ska ha kastat mobiltelefonen. Den egyptiske mannen ska sedan ha attackerat taxichauffören och använt en järnstång för att träffa sin taxibil.

Händelsen bevittnades av lokala invånare i närheten. Den egyptiske mannen fördes till sjukhus för en mental hälsokontroll. Hans familj och ambassad informeras om händelsen.

Den ursprungliga versionen av denna artikel dök upp på vår systerwebbplats, The Phuket Express, som ägs av vårt moderbolag TPN media.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.