Ramayana Water Park i Pattaya lanserar nya barnzoner precis i tid för Songkran

Pattaya-

Ramayana Water Park, en förstklassig vattenäventyrsdestination i Pattaya, Thailand, är glada över att tillkännage öppnandet av Ramayana Kids Kingdom, det största barnområdet i landet. Detta nya tillskott har det högsta antalet rutschbanor, vilket garanterar en uppgraderad nivå av nöje för familjer.

Andrea Galeazzi, vd för Ramayana Water Park, konstaterar att parken nu är den mest familjevänliga och barntillgängliga vattenparken i Thailand. Barn som är längre än 106 cm kan njuta av alla rutschbanor, förutom de spännande Freefall och Aqualoop. Ramayana Kids Kingdom, med en investering på över 20 miljoner baht, erbjuder en härlig miljö för familjer att skapa glada minnen.

Nya zoner på Ramayana Kids Kingdom:

– Mermaid Lagoon: Har fyra breda, livfulla rutschbanor som passar både föräldrar och barn, vilket främjar familjeband. Blue Pearl är en enastående attraktion som erbjuder en lekfull klättringsutmaning.
– Langa Town: Skräddarsydd för småbarn i åldrarna 1-4 år, denna vattenlekzon inkluderar mjuka rutschbanor och fyra familjevänliga lekstilar, som prioriterar säkerhet och komfort. Mjuka, vadderade ytor och termostatstyrda varmvattenpooler förhöjer upplevelsen.
– Rainbow Sky Walk: Ett nytt, torrt klätterområde gjord av mjuka, flexibla rep, som ger en spännande gångväg på hög höjd för både barn och föräldrar.
– Hanuman Splash: En populär vattenfästningszon med sju spännande rutschbanor, interaktiva funktioner och en gigantisk vattentank som mittpunkten.

För att fira lanseringen erbjuder Ramayana Water Park en speciell kampanj: gratis inträde för barn under 106 cm långa. Dessutom inkluderar ett sommarfamiljepaket 4 biljetter, 2 skåp och 500 baht för parkköp, allt för bara 3,349 XNUMX baht.

För bokningar och mer information om aktiviteter och kampanjer, besök deras hemsida på Ramayana vattenpark eller ring 033-005-929. Parken är öppen från 11:00 till 6:00 dagligen och är stängd varje onsdag. För ytterligare frågor, vänligen kontakta PR-avdelningen.

Njut av våra bilder!

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/