Koh Larn i Pattaya ser tusentals besökare under den gångna helgen

FOTO: Mgronline

Pattaya —

Den pittoreska ön Koh Larn välkomnade mer än 5,000 6,000-XNUMX XNUMX besökare under den gångna helgen eftersom ön fortfarande är ett av de bästa valen för en varierad blandning av turister.

Denna tillströmning av besökare har fått Pattaya City att sätta in specialpersonal för att hjälpa turister och säkerställa deras bekvämlighet på transportställen mellan Koh Larn och fastlandet. Arbetsgruppen räknade med att det på helgerna är över 5,000 6,000-XNUMX XNUMX besökare som reser till Koh Larn.

Golfbilar för att ta emot äldre turister har också ordnats vid färjeplatserna.

Hamnmyndigheter är stationerade vid bryggorna för att övervaka båtresor. Både myndigheterna och båtoperatörerna tillskrev Koh Larns fortsatta popularitet till dess fantastiska naturliga skönhet och klara vatten. Tillgången på boendealternativ, inklusive hemvistelser, och gott om restauranger lockar också många turister, även på vardagar.

För att hantera denna tillströmning justeras färjetidtabellerna så att de avgår var 30:e minut. Färjepriserna hålls också på cirka 30 baht per person och resa, trots det höga antalet turister.

FOTO: Mgronline
FOTO: Mgronline

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.