Man som bär kniv gripen i Pattaya

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Pattaya —

Pattayas myndigheter grep en thailändsk man som använde en stor kniv söndagen den 24 mars efter att han utgjorde ett hot mot allmän säkerhet i Soi Thap Phraya 12 nära Pattaya Park.

Vid middagstid fick Pattayas polisstation en rapport om en rufsig man som viftade med en stor kniv och agerade oberäkneligt. Myndigheter begav sig genast till nämnda plats och hade även med sig nödvändig kravallutrustning.

Vid ankomsten stötte myndigheterna på en man utan bar överkropp med en stor kniv i handen. När mannen lade märke till den närmande polisen försökte han fly över vägen. Emellertid avlyssnade poliser honom snabbt i en närliggande gränd bredvid ett hotell. Genom att använda fasthållningsutrustning lyckades de betvinga och säkra honom.

Mannen identifierades senare som Mr. Veerasak B., en 38-årig bosatt i Phichit-provinsen. Efter att han greps lugnade poliser ner Veerasak och tog honom i förvar på Pattayas polisstation, där de dokumenterade hans missförhållanden.

Pattaya-polisen avslöjade därefter att Mr Veerasak bodde i en övergiven byggnad i Soi Thap Phraya 12. De trodde att hans plötsliga oberäkneliga beteenden kunde orsakas av missbruk.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya
FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya
FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.