Pattaya redo att vara värd för "Doraemon Run 2024 Thailand"

Pattaya —

Pattaya City tog officiellt emot Doraemon-dockan, maskoten för det kommande evenemanget "Doraemon Run 2024 Thailand", söndagen den 24 mars 2024.

Dockan betecknade Pattayas deltagande som den andra värdstaden för Doraemon Run-evenemanget som anordnades av MCOT. Överlämningsceremonin hölls från 4:30 till 8:30 idag i Bangkok.

Den första fasen av Doraemon Run 2024 Thailand ägde rum tidigare söndagsmorgonen vid Krung Thep Aphiwat Central Terminal i Bankok. Tävlingen, som inkluderade kategorierna 5 km och 10 km, bevittnade över 4,000 XNUMX löpare.

Doraemon Run kommer att hållas på fem platser över hela Thailand. Pattaya kommer att vara värd för den andra etappen av tävlingen den 11 maj, med ett unikt midnattslopp på 5 km på Pattaya Beach.

Efter Pattaya kommer evenemanget att flytta till Yamo Field i Nakhon Ratchasima den 14 juli, vilket inkluderar både 5 km och 10 km alternativ. Löpare kan sedan delta i det natursköna Sapan Hin Public Park och Old Town-området i Phuket den 15 september, återigen med 5 km och 10 km distanser. Den sista etappen av Doraemon Run-evenemanget kommer att äga rum den 23 november på Chiang Mai Night Safari i Chiang Mai, med både 5 km och 10 km lopp.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.