Utforska i bilder: Pattayas Holi Festival 2024 en stor framgång

Pattaya-

Den 23 mars 2024 invigde Pattayas borgmästare Mr. Poramese Ngampiches den pulserande Holi-festivalen Pattaya 2024. Detta årliga evenemang, för att fira kamratskapet mellan de indiska och thailändska sikherna, hölls vid den centrala stranden i Pattaya, Chonburi-provinsen.

Festivalen, anordnad av Thai-India Business Association Pattaya i samarbete med staden Pattaya, Indian Association Pattaya, Hindu Parichat Engineering Association och Bharatiya Community Club (BCC), som äger rum från 22 till 24 mars 2024 .

Holi Festival, som markerar slutet av året, är ett glädjefyllt tillfälle med rötter i hinduisk tradition. Firas under två dagar i mars (på den första avtagande månen i den fjärde månmånaden), det är en tid då människor samlas för att kasta färgglada puder på varandra, som symboliserar vänskap och glädje.

Festivalområdet var indelat i tre områden: en utställning av indiska köket, en zon för religiösa tillställningar och hedrande av heliga föremål, och ett livligt område tillägnat färgfestligheterna. Evenemanget lockade en livlig skara turister, vilket bidrog till den festliga atmosfären.

Festivalens sista dag, med fokus på indisk mat och religiösa aktiviteter, är idag, söndag, den 24:e, även om det inte kommer att bli någon färgkastning.

Njut av bilderna, massor av videor kan ses på vår Facebook och andra sociala medier, som den här.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/