Pattayas Sky to Sparkle med 300 drönare för starten av Songkran-firandet

Pattaya, Thailand-

Pattaya kommer att stå värd för ett extraordinärt spektakel för att fira kickoffen av Songkran, det traditionella thailändska nyåret, med en bländande Drone Light Show. Evenemanget, som anordnas av Terminal 21 Pattaya, lovar att vara ett bra sätt att starta april och de 21 dagarna av Songkran-evenemang runt om i landet från 1 april till 21 april.

Händelsens höjdpunkter:

– 300 drönare kommer att ta sig till skyarna och forma dynamiska "Songkran-tema"-mönster och berätta berättelser högt över norra Pattaya.
– Showen börjar klockan 8:00 den 29 och 30 mars 2024, mitt i en livlig matfestival med över 70 stånd.
– En speciell njutning för musikälskare, evenemanget kommer att innehålla flyguppträdanden synkroniserade till tonerna av fyra kända band.

Plats och tid:

– Datum: 29–30 mars 2024
– Plats: Flygplansområde, Terminal 21 Shopping Center, Pattaya
– Tid: Föreställningarna börjar kl 8 Inträdet är gratis.

Detta evenemang är ett måste att se, och kombinerar traditionella Songkran-festligheter med modern drönarteknik för att skapa en oförglömlig upplevelse. Missa inte chansen att bevittna denna innovativa blandning av kultur och teknik på Terminal 21 Pattaya.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/