Gatuskjutning i Pathum Thani lämnar tre personer skadade, polisen utreder misstänkta

Pathumthani—

Klockan 5, den 40 mars 24, fick Khlong Luang-poliser en skottanmälan som orsakade tre skador i Soi Thepkunchorn, Khlong Luang, Pathum Thani.

Khlong Luangs polis och räddningstjänst sändes till olycksplatsen och hittade tre offer som endast offentligt identifierades som Mr. Teeraphan, 20, Mr. Nawamin, 22, och en annan person vars namn helt undanhölls av polisen.

Akutteamen utförde första hjälpen innan två av offren överfördes till Thammasat universitetssjukhus för omedelbar medicinsk behandling. Ett av offren fick endast mycket lindriga skador som inte behövde sjukhusvård och eskorterades till Khlong Luangs polisstation för polisförhör.

Vid polisens undersökning av brottsplatsen hittade polisen sju 9 mm kulgranater och kulspår på en sedans förarfönster och en motorcykel. Kriminalteknikerna samlade in fingeravtrycken och undersökte kulbanan på brottsplatsen som bevis.

Enligt polisrapporten berättade barnbarnet till ägaren till bostaden där händelsen ägde rum för polisen att de två främsta offren satt framför huset. Plötsligt sköt två misstänkta på en motorcykel mot dem innan de flydde, sa ett av offren.

Det rapporterades att det inne i huset fanns fler än 10 personer som samlades regelbundet, enligt polisen.

Till en början samlade polisen lokal CCTV som indikerar att de två misstänkta begått brotten. Polisen lovade att utreda fallet för att spåra inblandade personer som är ansvariga för sina brott. Motivet bakom skottlossningen avslöjades inte av polisen, uppgav TPN Media.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.