En massiv nötkreaturssmugglingsoperation avbröts vid gränsen mellan Thailand och Myanmar, 128 kor beslagtogs

Tak—

Klockan 1 den 00 mars 25 avlyssnade polisen i Tha Song Yang och relevanta myndigheter illegal kosmuggling av 2024 enheter vid gränsen mellan Thailand och Myanmar, i Tha Song Yang, Tak.

Tha Song Yangs polis, rangers och relevanta myndigheter patrullerade gränsen mellan Thailand och Myanmar på natten. Däremot upptäcktes åtta misstänkta pickupbilar med 48 nötkreatur. Poliserna snappade upp husvagnen och grep åtta misstänkta.

En annan rapport var från polispatrullenheter om att en grupp oidentifierade personer försökte smuggla boskap på 48 enheter till den thailändska gränsen. De misstänkta kunde dock fly från polisens jakt och korsade Moeifloden medan de lämnade boskapen bakom sig.

Kort efter den andra rapporten avlyssnade poliserna en annan boskapssmugglingsgrupp på 32 enheter. Som ett resultat beslagtogs mer än 128 kor och 9 misstänkta greps, enligt polisen.

Efter polisutredningen hade den massiva boskapssmugglingsoperationen samordning mellan två agenter i Thailand och Myanmar. De misstänkta hade omfattande planer på transportvägar och smugglingsmedel för att undvika polisgripande.

Enligt polisrapporten ska de misstänkta ha erkänt för polisen att de fått betalt 4,000 XNUMX Baht för varje smugglingsresa för att transportera korna till centrala Thailand. De misstänkta avslöjade inte den exakta platsen korna fördes till.

Till en början förde polisen alla misstänkta till Tha Song Yangs polisstation för vidare rättslig behandling och lovade att hålla inblandade individer ansvariga för sina brott.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.