Pattaya's Rage Ringside Cafe: A New Dawn for Early Risers och kaffeälskare

Pattaya, Thailand – Den livliga staden Pattaya har välkomnat en ny kulinarisk och fitnessdestination med öppnandet av Ringside Cafe Pattaya. Kaféet vänder sig till tidiga fåglar och hälsomedvetna besökare och har tillkännagett sina ändrade öppettider och välkomnar nu gäster från 7:30 till 5:XNUMX, måndag till lördag.

Ringside Cafe Pattaya sticker ut med sin unika kombination av restauranger och gym. Etablissemanget har en slående svart och röd inredning, vilket skapar en atmosfär som är både energigivande och inbjudande. Kunderna kan njuta av en mängd olika mat- och kaffeval, perfekt för att kickstarta dagen eller tanka bränsle efter ett träningspass.

Det som skiljer kaféet åt är dess integrerade poolzon och ett gym och boxningsläger på Rage Fight Academy, som erbjuder en holistisk upplevelse för dem som vill behålla sin träning. Oavsett om man föredrar att äta i bekvämligheten av ett luftkonditionerat rum med vacker utsikt över poolen eller njuta av den fridfulla trädgårdszonen, erbjuder Ringside Cafe Pattaya en atmosfär som tillgodoser alla preferenser.

För dem som är intresserade av att uppleva denna blandning av gastronomi och välbefinnande kan Ringside Cafe Pattaya nås på 093 536 3387 för frågor. Caféet är bekvämt beläget på Soi Thrappraya 15 och kan hittas på Google Maps för enkel navigering.

Eftersom Pattaya fortsätter att utvecklas som en stad som omfamnar olika livsstilar, är Ringside Cafe Pattaya redo att bli en favoritplats för både lokalbefolkningen och turister, och förenar matvärlden och fitnessvärlden i ett innovativt och välkomnande utrymme.

För mer information, vänligen kontakta:
Ringside Cafe Pattaya
Telefon: 093 536 3387
Plats: HÄR

Facebook: HÄR

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/